Screens windvast

Met onze windvaste screens hoeft u nergens over in te zitten. Screens nemen weinig ruimte in beslag en zijn hierdoor goed te integreren in het aanzien van uw woning.  Ze zijn berekend op elk weertype. Op warme dagen houden ze, dankzij het glasvezeldoek, zonlicht en warmte buiten. Omdat het doek nauw aansluit op de geleiders, krijgen bovendien insecten geen kans om binnen te komen. Steekt de wind op en gaat het regenen? Uw screens zijn hier tegen bestand.  Screens zijn de ideale oplossing voor hoge gebouwen of locaties met veel wind. Screens zijn goed zonwerend en met als groot voordeel dat u het zicht naar buiten behoudt.

Onze screens worden altijd op maat voor u gemaakt, waarbij u zelf de kleur en de vorm bepaalt. Tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten en met 5 jaar garantie geleverd inclusief vakkundige montage.

Wilt u maximaal genieten van zon en schaduw in elk seizoen? Combineer uw screens dan met een afstandsbediening en slimme sensoren of een Home Motion automatisering met bediening via uw smartphone, tablet of laptop. Wij geven u graag advies over de uitgebreide mogelijkheden.