Pergola- en Serre zonwering

PERGOLA ZONWERING

Pergolazonwering wordt vaak gebruikt in tuinen en op terrassen waar veel schaduw verlangd wordt. Dit type zonwering kan een groot oppervlakte bestrijken en is in tegenstelling tot een knikarmscherm ook heel stevig in elke weersomstandigheid. Daarom is deze zonwering bijna overal toepasbaar. Een pergola zonwering is windvaster dan een terrasscherm.

SERREZONWERING

Als u een serre aan uw woning hebt, beschikt u over een fantastische tuinkamer. Hier kunt u vroeg in het voorjaar én laat in het najaar genieten van uw tuin. Dankzij het glas is het al snel behaaglijk warm. Dankzij datzelfde glas, kan de temperatuur in de zomer hoog oplopen, tot wel 60 of 70 graden. Wij bieden u de oplossing, waardoor uw serre koeler blijft.

Onze pergola -en serrezonwering worden altijd op maat voor u gemaakt, waarbij u zelf de kleur en de vorm bepaalt. Tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten en met 5 jaar garantie geleverd, inclusief vakkundige montage.

Wilt u maximaal genieten van zon en schaduw in elk seizoen? Combineer uw pergola- of serrezonwering dan met een afstandsbediening en slimme sensoren of een Home Motion automatisering met bediening via uw smartphone, tablet of laptop. Wij geven u graag advies over de uitgebreide mogelijkheden.