rolluiken

Het is een prettig idee als er niets uw huis binnenkomt wat daar niet hoort. Rolluiken beschermen tegen warmte in de zomermaanden en tegen de kou in de wintermaanden. De luchtlaag tussen een rolluik en raam werkt als een perfecte isolatie. Daardoor bespaart u energie! Met rolluiken sluit u ramen en deuren hermetisch af, als u dat wilt. En ze beschermen u tegen ongenode gasten.  Onze rolluiken zijn vervaardigd van sterk aluminium, dat in vele standaardkleuren te verkrijgen is. Dat geldt voor de cassette, maar ook voor de lamellen. Naar wens kunnen de omkasting, geleiders en onderlijst in elke gewenste RAL-kleur gemoffeld worden. Zo blijft uw woning stijlvol ogen, ook als de rolluiken zijn gesloten.

Is het rolluik voorzien van de Somfy RS100 IO motor dan is het rolluik is ongekend stil. Zowel binnen als buiten hoort u de motor vrijwel niet bij het openen en sluiten van de rolluiken. Prettig voor u, maar ook voor uw omgeving.

Onze rolluiken  worden altijd op maat voor u gemaakt, waarbij u zelf de kleur en de vorm bepaalt. Tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten en met 5 jaar garantie geleverd, inclusief vakkundige montage.

Wilt u maximaal genieten van zon en schaduw in elk seizoen? Combineer uw rolluiken dan met een afstandsbediening en slimme sensoren of een Home Motion automatisering met bediening via uw smartphone, tablet of laptop. Wij geven u graag advies over de uitgebreide mogelijkheden.