Doeken

Er zijn verschillende soorten doeken voor de verschillende soorten zonwering. Deze beschermen u en uw bezittingen tegen UV-straling en tegen de warmte.
Voor o.a. terrasschermen, uitvalschermen, markiezen en pergola – en of verandazonweringen hebben wij een groot aanbod van zonweringdoeken van de merken Dickson, Sattler, Swela en Tibelly. Hiermee bieden wij u een ruime keuze in dessins en structuren, lichtdoorlatendheid, waterdichtheid en de keuze voor een natuurlijke of meer synthetische uitstraling.
Voor screens (verticale zonwering) zijn er glasvezeldoeken. Deze beschermen u tegen tegen UV-straling en de warmte, en hebben de extra eigenschap dat u goed zicht naar buiten houdt. Screendoek is zowel leverbaar in een lichtdoorlatende als verduisterende uitvoering. Screendoek houdt ook goed de wind en insecten tegen.
Doeken zijn er voor nieuwe producten. In veel gevallen zijn de doeken ook toepasbaar ter vervanging van de doeken in bestaande zonwering. Samen met u kijken we naar de juiste oplossing.