Markiezen

Wie gaat voor zonwering met gevoel voor nostalgie, die kiest voor een echte markies. Deze authentieke vorm van zonwering doet denken aan de goede tijden van weleer en is bovenal ook nog eens uitermate efficiënt in het beschaduwen van uw ramen. De zijkanten van de markies zijn ook bekleed met doek, waardoor het hinderlijke zij-inval van zonlicht voorkomt. Het zonweringdoek beschermt u optimaal tegen de zon. Het garandeert u jarenlang goede bescherming tegen UV-stralen, warmte en zonlicht. Door fraaie klassieke rondingen past een markies uitstekend bij zowel traditionele architectuur als meer moderne bouwstijlen. Een markies is leverbaar in een standaard model, maar ook als petmodel of als klapmodel, afhankelijk van de situatie  Natuurlijk is ook kwaliteit en levensduur erg belangrijk voor uw nieuwe zonwering. De markiezen zijn uitvoerbaar in duurzaam hardhout en in aluminium. De bediening is handmatig (koord) of elektrisch via een betrouwbare Somfymotor. 

Onze markiezen worden altijd op maat voor u gemaakt, waarbij u zelf de kleur en de vorm bepaalt. Tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten en geleverd, inclusief vakkundige montage.

MARKIES BEKLEDEN

Een markies kan als zonwering lang meegaan, mits deze goed onderhouden wordt. Het aanzicht van een markies wordt 100% bepaald door het doek.  Vraag naar de mogelijkheden voor een tweede leven met een nieuw doek.