Je bekijkt nu <em>Bescherm insecten met Unilux horren </em>
UNILUX APRIL ACTIE

Bescherm insecten met Unilux horren

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Actueel

Win je aankoopbedrag terug met onze voorjaarsactie

Wij zijn gespecialiseerd in buitenzonwering en werken samen met verschillende leveranciers en ervaren zonweringmonteurs. Het uitgebreide horrenassortiment van UNILUX mag daar zeker niet in ontbreken. Ventileren is namelijk zeer belangrijk! Goed ventileren is belangrijk voor een gezonde leefomgeving. Het geeft frisse lucht en verkoeling in huis. 

Helaas weten dan ook vliegen, wespen en muggen onze woon- en slaapkamers te vinden. Een huis vrij van ongedierte brengt je naast een ongestoorde nachtrust dan ook veel comfort. Maar vooral ook het insectenvrij kunnen ventileren is een noodzaak voor een gezonde leefomgeving. Wij hebben met de horren van Unilux een gebruiksvriendelijke oplossing om je woning vrij te kunnen houden van insecten. Bij ons vindt u een uitgebreide keuze voor vrijwel ieder raam, deur en budget. Comfortabel in gebruik, kwalitatief het allerbeste en onopvallend aanwezig. 

Het optimale advies geven wij niet vanuit een showroom maar bij u thuis. Hier voelt u zich het prettigst en hebben wij de tijd voor het juiste advies. Aan de hand van kleine showmodellen en stalen begeleiden wij u bij het maken van uw keuze. Wij maken graag kennis met u om u te vertellen over onze producten, onze manier van monteren en de uitstekende nazorg en ruime garantie voorwaarden. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten. 

Met vriendelijke groet, Jan-Maarten van Tol Factor50 Zonwering & Montage

Factor50 Zonwering en Montage is de vakspecialist in de regio van Leiderdorp, Koudekerk a/d Rijn, Hazerswoude, Zoeterwoude, Alphen a/d Rijn, Woubrugge, Ter Aar, Nieuwkoop, Zwammerdam.

Neem voor meer informatie over zonwering, rolluiken, screens, markiezen en horren contact op of stuur ons een mailtje met uw vraag.

Bescherm wat u lief is, wij garanderen 100% schaduw!