KNikarmschermen

Het terras bij uw huis is de plaats waar u kunt genieten van het mooie weer. Het ene moment wilt u lekker zonnen, het andere moment relaxen in de schaduw. Met een terrasscherm is de keuze altijd aan u. Onze terras- of knikarmschermen brengen heel veel schaduw. Niet alleen binnen, maar ook op uw terras. Wij leveren terrasschermen met aandacht voor het design van de cassettes. Met een gesloten cassette is het een aanwinst voor aan de gevel. Maar ook de semi-gesloten cassettes mogen er nog steeds zijn. Het zonweringdoek beschermt u optimaal tegen de zon. Het garandeert u jarenlang goede bescherming tegen UV-stralen, warmte en zonlicht.  

Onze terrasschermen worden altijd op maat voor u gemaakt, waarbij u zelf de kleur en de vorm bepaalt. Tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten en met 5 jaar garantie geleverd,  inclusief vakkundige montage.

Wilt u maximaal genieten van zon en schaduw in elk seizoen? Combineer uw terrasscherm dan met een afstandsbediening en slimme sensoren of een Home Motion automatisering met bediening via uw smartphone, tablet of laptop.. Wij geven u graag advies over de uitgebreide mogelijkheden.