Klantenervaringen

Heldere offerte, alle tijd genomen om de 2 knikarmschermen te plaatsen, geen rommel achtergelaten...kortom een aanrader om met deze firma met aardige en vakkundige eigenaar in zee te gaan! Wat een verademing om met een kenner te maken hebben gehad! Zelfs het scherm bij de keuken, wat niet helemaal geopend kan worden vanwege een boom, kan nu automatisch geopend en gesloten worden: S-U-P-E-R blij mee!
Bernhard de Vries
Vandaag is Jan-Maarten van Factor 50 geweest om het bestelde zonnescherm te plaatsten. Alles volledig volgens afspraak gemonteerd en wat is het mooi om te zien dat ze kwaliteit leveren. Eerst netjes een werkplek inrichten zodat alles een plekje heeft. vervolgens monteren ze het scherm met oog voor kwaliteit en netheid Alles ook weer netjes opgeruimd na de werkzaamheden. Dit zijn nog de echte vakmensen waar je op kunt bouwen. Een mooi zonnescherm waar we nog jaren plezier van gaan hebben.
Joris Visseren
Factor 50 heeft recent 2 knikarm zonneschermen geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de voorlichting, de heldere offerte en nu de plaatsing. Hij werkt met mooie materialen en zeer goed gereedschap.Er wordt geleverd zoals afgesproken en er wordt zorgvuldig en netjes gewerkt. Hij neemt de tijd om alles prima af te stellen. Zeker geen haastwerk. Ook wat betreft de aftersale maak ik mij geen zorgen. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Jelle Röttger
Ze bestaan nog, bedrijven die kwaliteit leveren en niet stoppen voordat de klant 100% tevreden is. En dat valt niet mee als je echt windbestendige screens wil. Zowel het advies , de offerte en plaatsing is allemaal in uitstekend overleg en conform afspraak gedaan. Het ouderwetse gezegde "Vakmanschap is meesterschap" is zeker op Factor50Zonwering van toepassing.
John de Lange
Via iemand anders werd ik attent gemaakt op het bedrijf Factor 50 Zonwering & Montage. Wat een fijne tip. Nadat mijn oude zonwering uitvoerig was bekeken kreeg ik het advies om enkel het doek te laten vervangen, gezien het frame nog in prima staat was. Zo gezegd, zo gedaan en ik ben heel erg blij met het resultaat. Aanrader dus!
Gerda van't Wout
Fantastische uitleg en service. Er wordt echt meegedacht en advies gegeven. Het mooie zonnescherm is volgens afspraak geleverd en netjes gemonteerd. Bedankt Jan-Maarten. Echt een aanrader
Sharon